Ελληνικά Ελληνικά
Close
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση

PONIROS

Ένα μακρινό ταξίδι στους θησαυρούς του ελληνικού πολιτισμού αλλά και του αιώνιου γαλάζιου του Αιγαίου. Εικόνες της ιστορίας που άφησαν παγκόσμια παρακαταθήκη αλλά και εικόνες της φύσης που μας περιβάλλει και μας κατακλύζει με αισθήσεις αποτελούν έμπνευση για δημιουργίες μοναδικές και πάντα συμβολικές, άλλοτε αλληγορικές και άλλοτε ρεαλιστικές. Οι αξίες και οι αρχές τους αποτελούν τους σταθμούς ενός μακρινού ταξιδιού εικόνων και συναισθημάτων. Ο οίκος υψηλής κοσμηματοποιίας ΠΟΝΗΡΟΣ δεν είναι απλώς μία εταιρεία ή επιχείρηση και δεν ορίζεται μόνον και αποκλειστικά από τη δημιουργία εξαιρετικών και άριστης ποιότητας κοσμημάτων.

Εξαιρετικά σχέδια συνθέτουν τις ιδιαίτερες συλλογές του brand Poniros που αναβιώνει την εκπληκτική κληρονομιά του ελληνικού κοσμήματος. Μια νέα, δυναμική και ελκυστική κομψότητα έρχεται να ερμηνεύσει το ελληνικό ύφος ξανά για να συγκινήσει και σήμερα γυναίκες με άποψη, στυλ και προσωπικότητα. Με εξαγωγές σε όλο τον κόσμο αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους πρεσβευτές του Ελληνικού Κοσμήματος.

3 Items in Πλέγμα 4 Items in Πλέγμα Λίστα

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΛΕΥΚΟΧΡΥΣΟ 18Κ ΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ

Ένα πανέμορφο μονόπετρο δαχτυλίδι σε λευκόχρυσο 18Κ με διαμάντι υψηλών προδιαγραφών κοπής μπριγιάν βάρους 0.15ct, καθαρότητας VS και χρώματος F, δεμένο σε καστόνι τύπου V με τέσσερα δόντια. Ένα κόσμημα υψηλής κοσμηματοποιϊας και μονδικού σχεδιασμού.
€1190,00 με ΦΠΑ