Ελληνικά Ελληνικά
Close
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση

LITTLE KOSMIMA

Kosmima-gallery, νέο όνομα, νέες ιδέες και η χρήση της τεχνολογίας, έρχονται για να συνεχίσουν την παράδοση μίας οικογενειακής επιχείρησης με εμπειρία 40 ετών στην κοσμηματοποιία. Αγάπη, πάθος και τεχνική αρτιότητα, συναντιούνται δημιουργικά και συνθέτουν περίτεχνους μικρούς θησαυρούς, που κοσμούν κάθε ιδιαίτερη και πολύτιμη στιγμή της ζωής σας. Μια συλλογή με παιδικά κοσμήματα που ξεχωρίζει για το ύφος, τα πρωτοποριακά σχέδια, την ποικιλία, την ποιότητα και τις προσιτές τιμές.

3 Items in Πλέγμα 4 Items in Πλέγμα Λίστα

ΑΙΔΙΚΟ ΚΟΛΙΕ LITTLE KOSMIMA ΕΠΙΧΡΥΣΟ ΑΣΗΜΙ 925 ΡΟΖ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ένα εξαιρετικό παιδικό κολιέ από επιχρυσωμένο ασήμι 925 της συλλογής little kosmima gallery με καρδιά και σταυρουδάκι στα πλάγια χρωματισμένο με ροζ ψυχρό σμάλτο.
€28,00 με ΦΠΑ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ LITTLE KOSMIMA ΑΣΗΜΙ 925 ΡΟΖ ΣΤΕΜΜΑ

Εξαιρετικά παιδικά σκουλαρίκια σε ασήμι 925 της συλλογής little kosmima gallery με στέμμα χρωματισμένο με ροζ ψυχρό σμάλτο. ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ σε άσπρο μέταλλο.
€22,00 με ΦΠΑ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ LITTLE KOSMIMA ΑΣΗΜΙ 925 ΦΟΥΞ ΑΣΤΕΡΙ

Εξαιρετικά παιδικά σκουλαρίκια σε ασήμι 925 της συλλογής little kosmima gallery με αστέρι χρωματισμένη με φουξ ψυχρό σμάλτο. ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ σε λευκό χρώμα μετάλλου.
€22,00 με ΦΠΑ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ LITTLE KOSMIMA ΑΣΗΜΙ 925 ΦΟΥΞ ΚΑΡΔΙΑ

Εξαιρετικά παιδικά σκουλαρίκια βίδα σε ασήμι 925 της συλλογής little kosmima gallery με φουξ καρδιά χρωματισμένη με ψυχρό σμάλτο. ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ σε λευκό χρώμα μετάλλου.
€20,00 με ΦΠΑ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ LITTLE KOSMIMA ΑΣΗΜΙ 925 ΦΟΥΞ ΚΑΡΔΙΑ

Εξαιρετικά παιδικά σκουλαρίκια σε ασήμι 925 της συλλογής little kosmima gallery με καρδιά χρωματισμένη με φουξ ψυχρό σμάλτο. ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ σε λευκό χρώμα μετάλλου.
€22,00 με ΦΠΑ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ LITTLE KOSMIMA ΕΠΙΧΡΥΣΟ ΑΣΗΜΙ 925 ΑΣΠΡΟ ΑΣΤΕΡΙ

Εξαιρετικά παιδικά σκουλαρίκια βίδα σε επιχρυσωμένο ασήμι 925 της συλλογής little kosmima gallery με αστέρι χρωματισμένο λευκό με ψυχρό σμάλτο. ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ σε επιχρυσο χρώμα.
€20,00 με ΦΠΑ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ LITTLE KOSMIMA ΜΠΡΟΝΖΕ ΑΣΗΜΙ 925 ΑΣΠΡΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΒΙΔΑ

Εξαιρετικά παιδικά σκουλαρίκια σε ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925 της συλλογής little kosmima gallery με λευκή πεταλούδα χρωματισμένη με ψυχρό σμάλτο.
€20,00 με ΦΠΑ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ LITTLE KOSMIMA ΑΣΗΜΙ 925 ΡΟΖ ΚΑΡΔΙΑ

Ένα όμορφο παιδικό βραχιόλι από ασήμιι 925 της συλλογής little kosmima gallery με καρδιά χρωματισμένη ροζ με ψυχρό σμάλτο και έναν κύκλο και σταρυρό με λευκά ζιργκόν..
€35,00 με ΦΠΑ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ LITTLE KOSMIMA ΑΣΗΜΙ 925 ΡΟΖ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΕΜΜΑ

Ένα όμορφο παιδικό βραχιόλι σε ασήμι 925 της συλλογής little kosmima gallery με στέμμα και σταυρό χρωματισμένα ροζ με ψυχρό σμάλτο. ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ σε λευκό χρώμα μετάλλου.
€28,00 με ΦΠΑ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ LITTLE KOSMIMA ΑΣΗΜΙ 925 ΡΟΖ ΣΤΕΜΜΑ

Ένα όμορφο παιδικό βραχιόλι από ασήμιι 925 της συλλογής little kosmima gallery με στεμμα χρωματισμένο ροζ με ψυχρό σμάλτο και έναν κύκλο και σταρυρό με λευκά ζιργκόν..
€35,00 με ΦΠΑ