Ελληνικά Ελληνικά
Close
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση

CITIZEN

Η CITIZEN αποτελεί το παλαιότερο εμπορικό σήμα μας, μια σχέση που κρατά πάνω από δύο γενιές και χρόνο με το χρόνο αποδεικνύεται όλο και πιο πολύτιμη. Με πάνω από σαράντα χρόνια από το πρώτο ηλιακό - ενεργειακά αυτόνομο ωρολόγι, που κατασκεύασε το 1976, και την θυγατρική της Miyota αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή μηχανών παγκοσμίως. Σχεδιάζει κλασσικά μοντέλα και διατηρεί μια τεράστια συλλογή εξαιρετικών ρολογιών για κάθε γούστο.

Η τεχνολογία eco-drive αποτελεί σήμερα την πιο αξιόπιστη τεχνολογία στους μηχανισμούς τύπου quartz. Περιόρισε στο ελάχιστο δυνατό τα κινητά μέρη του μηχανισμού, απλοποίησε στο έπακρο τα απαιτούμενα κυκλώματα και εξασφάλισε την διατήρηση της στεγανοποίησης για πολλά χρόνια μια και δεν ανοίγει το ωρολόγι για αλλαγή μπαταρίας. Η αντικατάσταση των κλασσικών ηλεκτρικών στοιχείων με επαναφορτιζόμενους συσσωρευτές αποτελεί την πιο οικολογική λύση μια και δεν υπάρχουν μπαταρίες προς απόρριψη ή ανακύκλωση. Η CITIZEN κατασκεύασε μια μηχανή που σπάνια θα πάθει βλάβη.

3 Items in Πλέγμα 4 Items in Πλέγμα Λίστα

ΑΝΔΡΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙ CITIZEN ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΕ ΜΠΡΑΣΕΛΕ

Ένα εξαιρετικό τεχνικό ανδρικό ωρολόγι της CITIZEN με αναλογική και ψηφιακή ένδειξη σε διπλή οθόνη, κατασκευασμένο από ατσάλι, με μπλέ πλάκα και μπρασελέ, μηχανή quartz και βιδωτό καπάκι.
€352,00 με ΦΠΑ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙ CITIZEN CHR RADIO CNTR SAPPHIRE ΜΠΛΕ ΠΛΑΚΑ & ΖΑΦΕΙΡΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ

Ανδρικός χρονογράφος CITIZEN, ραδιο-ελεγχόμενος, eco drive με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι, μπλέ cadran και Ζαφείρι κρύσταλλο.
€550,00 με ΦΠΑ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙ CITIZEN ECO DRIVE ΣΤΕΦΑΝΙ 1/4 ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ

Ένα όμορφο απλό ανδρικό ωρολόγι της CITIZEN κατασκευασμένο από ατσάλι, με μαύρη πλάκα και στεφάνι μαύρο και κόκκινο κάτα 1/4, ενεργειακά αυτόνομη μηχανή quartz eco drive και βιδωτό καπάκι.
€199,00 με ΦΠΑ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙ CITIZEN ECO-DRIVE ΜΠΛΕ ΠΛΑΚΑ

Ανδρικός χρονογράφος CITIZEN, eco drive με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι και μπλέ cadran.
€189,00 με ΦΠΑ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙ CITIZEN PROFESIONAL AQUALAND ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΜΕ ΛΟΥΡΑΚΙ

Ένα τεχνικό καταδυτικό ανδρικό ωρολόγι της CITIZEN, με ένδειξη ημερομηνίας, κατασκευασμένο από ατσάλι, με μαύρη πλάκα ενεργειακά αυτόνομη μηχανή eco drive και βιδωτό καπάκι, κατάλληλο για καταδύσεις.
€277,00 με ΦΠΑ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙ CITIZEN PROMASTER AQUALAND II ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΛΟΥΡΑΚΙ

Ένα εξαιρετικό τεχνικό ανδρικό ωρολόγι της CITIZEN με βαθύμετρο, αναλογική και ψηφιακή ένδειξη σε διπλή οθόνη, κατασκευασμένο από ατσάλι, με κίτρινη φθορίζουσα πλάκα, μαύρο λουράκι από καουτσούκ, μηχανή quartz και βιδωτό καπάκι, κατάλληλο για καταδύσεις
€460,00 με ΦΠΑ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙ CITIZEN PROMASTER AQUALAND II ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΛΟΥΡΑΚΙ

Ένα εξαιρετικό τεχνικό ανδρικό ωρολόγι της CITIZEN με βαθύμετρο, αναλογική και ψηφιακή ένδειξη σε διπλή οθόνη, κατασκευασμένο από ατσάλι, με μαύρη πλάκα, μαύρο λουράκι από καουτσούκ, μηχανή quartz και βιδωτό καπάκι, κατάλληλο για καταδύσεις.
€460,00 με ΦΠΑ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙ CITIZEN PROMASTER DIVER 200 SUPER ΤΙΤΑΝΙΟ ΜΠΛΕ ΠΛΑΚΑ

Ανδρικός ωρολόγι CITIZEN, από τη συλλογη PROMASTER DIVER 200, με μηχανισμό eco drive, μπρασελέ από super τιτάνιο, μπλέ cadran και ένδειξη ημερομηνίας..
€380,00 με ΦΠΑ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙ CITIZEN RADIO CONTROLED ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΣ

Ανδρικό ωρολόγι CITIZEN μοντέλο CB5886-58H, ραδιοελεγχόμενος χρονογράφος με ζαφείρι κρύσταλλο, μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι με ροζ λεπτομέρεις και μαύρο cadran. Αδιαβροχοποίηση 200Μ.
€606,00 με ΦΠΑ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙ CITIZEN RADIO CONTROLLED ECO DRIVE ΤΙΤΑΝΙΟ ΖΑΦΕΙΡΙ ΚΡΎΣΤΑΛΛΟ

Ανδρικό ωρολόγι CITIZEN, ραδιο-ελεγχόμενο, με μηχανισμό eco drive, μπρασελέ από super τιτάνιο, μαύρο cadran και ζαφείρι κρύσταλλο.
€589,00 με ΦΠΑ

Filter by:

Clear All
Close
Min: €100,00 Max: €606,00
100 606