Ελληνικά Ελληνικά
Close
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση

BOSS

HUGOBOSS σημαίνει αυστηρή αισθητική, υψηλές προδιαγραφές παραγωγής, διακριτική πολυτέλεια και διαχρονικές γραμμές. Η συλλογή των ωρολογίων της HUGOBOSS απευθύνεται σε όσους θέλουν ένα ωρολόγι ξεχωριστό και μοντέρνο σε κάθε εποχή. Με αυστηρές προδιαγραφές παραγωγής και πρωτοποριακό σχεδιασμό, η συλλογή είναι μια νέα πρόταση για ξεχωριστούς πελάτες.

3 Items in Πλέγμα 4 Items in Πλέγμα Λίστα

ΑΝΔΡΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙ BOSS ORANGE ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΣ ME ΜΑΥΡΗ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΛΟΥΡΑΚΙ

Ένα όμορφο ανδρικό ωρολόγι της BOSS ORANGE με χρονογράφο, ένδειξη ημερομηνίας, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, με μαύρo δερμάτινο λουράκι και πλάκα και μηχανή quartz.
€390,00 με ΦΠΑ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙ BOSS SWISS MADE ME ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΑΥΡΗ ΠΛΑΚΑ ΜΠΡΑΣΕΛΕ

Ένα επίσημο και όμορφο ανδρικό Ελβετικό ωρολόγι της BOSS με ένδειξη ημερομηνίας, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, με μπρασελέ, μαύρη πλάκα και μηχανή quartz.
€699,00 με ΦΠΑ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙ BOSS ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΣΠΡΗ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΛΟΥΡΑΚΙ

Ένα όμορφο ανδρικό ωρολόγι της BOSS με ένδειξη ημερομηνίας, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, με μαύρo δερμάτινο λουράκι, λευκή πλάκα και μηχανή quartz.
€235,00 με ΦΠΑ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙ BOSS ΜΠΛΕ ΠΛΑΚΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΠΡΑΣΕΛΕ

Ένα όμορφο ανδρικό ωρολόγι της BOSS με ημερομηνία δευτερόλεπτα, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, με μπρασελέ, μπλε πλάκα και στεφάνη και μηχανή quartz.
€259,00 με ΦΠΑ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙ BOSS ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΣ ME ΚΑΦΕ ΠΛΑΚΑ

Ένα όμορφο ανδρικό ωρολόγι της BOSS με χρονογράφο και ένδειξη ημερομηνίας, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, με καφέ δερμάτινο λουράκι και πλάκα και μηχανή quartz.
€359,00 με ΦΠΑ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙ BOSS ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΣ ME ΛΕΥΚΗ ΠΛΑΚΑ ΜΠΡΑΣΕΛΕ

Ένα όμορφο ανδρικό ωρολόγι της BOSS με χρονογράφο και ένδειξη ημερομηνίας, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, με μπρασελέ, λευκή πλάκα και μηχανή quartz.
€379,00 με ΦΠΑ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙ BOSS ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΣ ME ΜΑΥΡΗ ΠΛΑΚΑ

Ένα όμορφο ανδρικό ωρολόγι της BOSS με χρονογράφο και ένδειξη ημερομηνίας, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, με μπρασελέ, μαύρη πλάκα και μηχανή quartz.
€359,00 με ΦΠΑ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙ BOSS ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΣ ΤΑΧΥΜΕΤΡΟ ME ΜΑΥΡΗ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΛΟΥΡΑΚΙ

Ένα όμορφο ανδρικό ωρολόγι της BOSS με χρονογράφο, στεφάνη ταχυμέτρου και ένδειξη ημερομηνίας, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, με μαύρo δερμάτινο λουράκι και πλάκα και μηχανή quartz.
€295,00 με ΦΠΑ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙ BOSS ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ ΕΠΙΧΡΥΣΟ ΜΠΡΑΣΕΛΕ

Ένα όμορφο ανδρικό ωρολόγι της BOSS πολλαπλών ενδείξεων, κατασκευασμένο από επιχρυσωμένο ανοξείδωτο ατσάλι, με μαύρη πλάκα και μηχανή quartz.
€249,00 με ΦΠΑ

Filter by:

Clear All
Close
Min: €235,00 Max: €699,00
235 699