Ελληνικά Ελληνικά
Close
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση

ANTIGONI

Η Αντιγόνη δημιουργεί μοναδικά κοσμήματα για εσάς, αξιοποιώντας την εμπειρία της και την δική σας φαντασία, ώστε να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα! Τα σχέδια και οι κατασκευές της διέπονται από τις βασικές αξίες του μινιμαλισμού, διατηρούν όμως ταυτόχρονα ακέραιη την ομορφιά και την αρτιότητά τους. Μέλημα της είναι να δημιουργεί πάντοτε ξεχωριστά κοσμήματα που να ανταποκρίνονται στη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου. Με διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς είναι μια από τις πρωτοπόρους του χειροποίητου κοσμήματος στην χώρα μας.

3 Items in Πλέγμα 4 Items in Πλέγμα Λίστα

ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ 18Κ ORIZONTES ΤΕΤΡ. ΤΕΛΑΡΟ ΣΥΡΜΑ

Ένα φανταστικό χειροποιήτο βραχιόλι σε 18Κ χρυσό. Ένα γεωμετρικό τετράγωνο τελάρο με σύρμα. Από την συλλογή ORIZONTES ένα κόσμημα με ιδιαίτερη γοητεία και μοναδικό στυλ. Μπορεί να συνδυαστεί με το ανάλογο κρεμαστό (κωδ 003508) και σκουλαρίκια (κωδ 001265)
€390,00 με ΦΠΑ

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ 18Κ PHYSIS ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ

Ένα φανταστικό χειροποιήτο δαχτυλίδι σε 18Κ χρυσό. Με δύο όμοφρα λουλουδάκια με κέντρο λευκά μαργαριτάρια. Από την συλλογή PHYSIS ένα κόσμημα με ιδιαίτερη γοητεία και μοναδικό στυλ.
€890,00 με ΦΠΑ

ΚΟΛΙΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ 18Κ ORIZONTES ME ΡΟΖΑΡΙΟ

Ένα φανταστικό χειροποιήτο κολιέ σε 18Κ χρυσό. Pοζάριο και οβαλ μοτίφ με περίδοτο και ακτίνες από σύρμα. Από την συλλογή ORIZONTES ένα κόσμημα με ιδιαίτερη γοητεία και μοναδικό στυλ.
€448,00 με ΦΠΑ

ΚΟΛΙΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ 18Κ ΣΤΡΙΦΤΗ ΣΠΕΙΡΑ ME ΡΟΖΑΡΙΟ ΓΡΑΝΑΔΑ

Ένα φανταστικό χειροποιήτο κολιέ σε 18Κ χρυσό. Μια ασύμμετρη σπείρα με ροζάριο από μόβ γρανάδα με τρείς σειρές. Από την συλλογή SPIRE ένα κόσμημα με ιδιαίτερη γοητεία και μοναδικό στυλ.
€558,00 με ΦΠΑ

ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ 18Κ ORIZONTES ΤΕΤΡ. ΤΕΛΑΡΟ ΣΥΡΜΑ

Ένα φανταστικό χειροποιήτο κρεμαστό σε 18Κ χρυσό. Ένα γεωμετρικό τετράγωνο τελάρο με σύρμα. Από την συλλογή ORIZONTES ένα κόσμημα με ιδιαίτερη γοητεία και μοναδικό στυλ. Μπορεί να συνδυαστεί με το ανάλογο βραχιόλι (κωδ 002274) και σκουλαρίκια (κωδ 001265)
€378,00 με ΦΠΑ

ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ 18Κ ΣΤΡΙΦΤΗ ΣΠΕΙΡΑ ΛΑΒΑ

Ένα φανταστικό χειροποιήτο κρεμαστό σε 18Κ χρυσό. Μια ασύμμετρη σπείρα που αγκαλιάζει την ημικατεργασμένη πέτρα λάβας. Από την συλλογή SPIRE ένα κόσμημα με ιδιαίτερη γοητεία και μοναδικό στυλ.
€269,00 με ΦΠΑ

ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ 18Κ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ

Ένα απλό χειροποιήτο τετράγωνο κρεμαστό σε 18Κ χρυσό, με πέτρα τουρμαλίνη. Από την συλλογή DIATHLASIS ένα φινετσάτο κόσμημα με ιδιαίτερo στυλ κατάλληλο για κάθε στιγμή της ημέρας.
€248,00 με ΦΠΑ

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ 18Κ PRIMAVERA ΚΑΠΝΙΑΣ ΜΠΙΛΙΑ

Ένα απλό κρεμαστό χειροποιήτο ζευγάρι σκουλαρίκια σε 18Κ χρυσό. Πανέμορφος καπνίας σε στρόγγυλη κοπή με δέσιμο καρδιά από σύρμα. Από την συλλογή PRIMAVERA ένα κόσμημα με ιδιαίτερη γοητεία και μοναδικό στυλ.
€448,00 με ΦΠΑ

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ 18Κ PHYSIS ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ

Ένα φανταστικό χειροποιήτο ζευγάρι σκουλαρίκια σε 18Κ χρυσό. Ένα διακριτικό λουλουδάκι με κέντρο λευκό μαργαριτάρι. Από την συλλογή PHYSIS ένα κόσμημα με ιδιαίτερη γοητεία και μοναδικό στυλ.
€248,00 με ΦΠΑ

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ 18Κ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΕΛΑΡΟ ΣΥΡΜΑ

Ένα χειροποιήτο ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια σε 18Κ χρυσό. Ένα γεωμετρικό τετράγωνο πλαίσιο με σύρμα. Από την συλλογή ORIZONTES ένα ξεχωριστό κόσμημα με μοναδικό στυλ. Μπορεί να συνδυαστεί με το ανάλογο βραχιόλι (κωδ 002274) και κρεμαστό (κωδ 003508).
€538,00 με ΦΠΑ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ Κ18 DIATHLASIS

Χειροποίητο δαχτυλίδι 18 καρατίων από τη συλλογή Diathlasis με πράσινες και κόκκινες τουρμαλίνες,
€1150,00 με ΦΠΑ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ Κ18 LEGATIC

Χειροποίητο δαχτυλίδι 18 καρατίων από τη συλλογή Legatic με μπριγιαν.
€420,00 με ΦΠΑ