Ελληνικά Ελληνικά
Close
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση

Αποστολές και Επιστροφές

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα :

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ με την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) SPEEDEX για όλη την Ελλάδα.

Οι αποστολές των παραγγελιών και οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται εντός 1-5 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με το τόπο παράδοσης.

Σε περίπτωση που η αποστολή της παραγγελίας σας καταστεί μη εφικτή, λόγω καιρικών συνθηκών ή άλλων αστάθμητων παραγόντων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αποστολές στην Κύπρο :

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) SPEEDEXμε κόστος €15.

Αποστολές στον υπόλοιπο κόσμο :

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε όλο τον κόσμο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο +302385022715 ή ηλεκτρονικά στο sales@karantzas.gr

Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα :

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση από το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 33 στην Φλώρινα, οποιαδήποτε εργάσιμη ώρα καταστημάτων.

Παραλαβή από κατάστημα της Courier:

Για την πιο άμεση εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να ζητήσετε να παραλάβετε το δέμα σας από το κατάστημα της Courier που εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Οι παραγγελίες που υποβάλλονται μέχρι τις 12:00μ.μ. εκτελούνται αυθημερόν και αποστέλλονται άμεσα στα περισσότερα σημεία της χώρας. Δυσπρόσιτα μέρη ίσως ενέχουν επιπλέον χρόνο παράδοσης, ενώ κατά τις επιβαρυμένες περιόδους ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις.